9911 Business

Just another SeoBureau site

Bijna Energy Neutral Building is een nieuw concept in de industrie van de huisbouwers en het is heel goed vangen. Dit idee is om huizen te bouwen die zo vriendelijk mogelijk zijn voor het milieu. Het concept van bijna energieneutrale huisbouwers is om zonnepanelen, windturbines en andere alternatieve hernieuwbare energiesystemen te gebruiken om het grootste deel van het huis aan te pakken. Het huis zou worden gebouwd om zo energiezuinig mogelijk te zijn.

Bijna energie neutraal bouwen

Bijna energie-neutrale woningen hebben geen koolstofemissies als het bijproduct van hun energieproductie. Ze nemen eigenlijk actieve stappen om hun koolstofvoetafdruk te verminderen. Deze huizen zouden hun energieverbruik verminderen wanneer ze niet worden gebruikt en zouden de hoeveelheid elektriciteit die ze gebruiken in tijden toenemen wanneer ze worden gebruikt. Dit is een zeer kosteneffectief plan om te nemen en het zal de huiseigenaar goed voelen over hun bijdrage aan het helpen van het milieu. Het geld dat ze besparen door een alternatieve hernieuwbare energie te gebruiken, kunnen worden gezet in de richting van het hebben van een gezonder thuis.

Er zijn verschillende soorten technologie die bijna energie-neutrale bouwers kunnen gebruiken om de klus te klaren. Een daarvan is het zonnepaneel. Dit is een technologie die al heel lang bestaat, maar het heeft onlangs de aandacht gekregen voor thuisbouwers. Deze panelen nemen het licht van de zon en zetten het om in elektrische energie. Zodra de energie wordt geconverteerd, kan het elektrische vermogen dat het paneel produceert te worden gebruikt om het meeste of het hele huis aan te voeden. Deze technologie wordt steeds populairder omdat het niet afhankelijk is van fossiele brandstoffen die zo duur zijn geweest.

Windturbines zijn een ander deel van de technologie die bijna energie-neutrale bouwers gebruiken. Deze werken op dezelfde basiswijze als zonnepanelen. Ze gebruiken hetzelfde soort technologie om zonlicht om te zetten in energie, maar windturbines gebruiken een veel kleiner systeem. Deze windturbines worden meestal op daken geplaatst, maar je kunt er ook wat op de grond plaatsen om hetzelfde soort effect te krijgen. De turbines zijn ook minder duur als ze op de grond worden geplaatst.

Een ander type technologie Bijna energie-neutrale bouwers gebruiken is een boiler die niet afhankelijk is van warm water. De meeste huizen gebruiken op een of andere manier warm water, of het nu gaat om douchen, koken of zelfs het huis verwarmen in de wintermaanden. Om te besparen op de hoeveelheid water die wordt gebruikt, draaien sommige huiseigenaren het warme water naar het hulpprogramma voor de stad Water in plaats daarvan. Het water gaat door een filter, dan is het verwarmd, wat betekent dat er meer elektriciteit wordt gebruikt. Dit is een van de grootste elektriciteitsgebruikers in het gemiddelde Amerikaanse huis.

Bijna energie-neutrale bouwers kunnen klanten helpen geld te besparen op hun huis door huizen te bouwen die energie-efficiënt zijn. Sommige van deze huizen zullen minder elektriciteit gebruiken dan normaal, en sommige zullen meer gebruiken. Het concept is niet helemaal nieuw, maar de methoden die worden gebruikt, zijn nieuw en beter. Bijna alles wat we met elektriciteit van kracht hebben, heeft vandaag een tegenhanger ergens in de wereld. Bijna energie-neutrale bouwers kunnen deze alternatieve stroombronnen tegen een redelijke prijs creëren.

Voor Energieneutraal bouwen heb je een BEN architect nodig  Exclusieve Villa Bouwen ? – Contacteer Frank Grwuez

ARCHITECTENBUREAU FRANK GRUWEZ BVBA

Jacob Lacopsstraat 20 bus 204, 9700 Oudenaarde – Speldenstraat 10, 9000 GentEmail: info@gruwez.org
Tel: 0032/ 55 45 53 63 – Gsm: 0032/ 475 49 18 52